ÇİFTLİK KEBABI











Malzemeler :

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 3 çorba kaşığı margarin
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 su bardağı bezelye
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Kekik
  • Yeni bahar
  • Kimyon
Yapılışı :

Tavuk göğüslerini kuşbaşı doğrayın. Soğanı ince ince doğrayın. Domatesi rendeleyin. Geniş bir tencerede margarin eşliğinde soğanı biraz kavurun. Doğradığınız tavukları da atın biraz daha kavurun. Ardından domates ve salçanızı da ekleyip kısık ateşte biraz daha kavurun. Yarım saat sonra yemeklik doğradığınız havuç, küp küp doğranan patates ve bezelyeleri de tencereye atın. Sıcak su, tuz ve baharatları da ekleyip kısık ateşte pişirin. Kaşıkla tadına bakın malzemeler pişip yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis edebilirsiniz.








                                           Afiyet Olsuun :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...