Malzemeler :
- 3 yumurta
- 1 çay bardağı yoğurt
- 300 gr. beyaz peynir
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Yarım demet dereotu
- 4 adet havuç
- 1 paket yufka
Yapılışı :
Yumurta, yoğurt, beyaz peynir, sıvı yağ, dereotu ve havuç rendesini bir kapta karıştırın. İki yufkanın arasına sıvı yağ sürüp üzerine harcın bir kısmını ekleyin. Üzerine yağlanmış 2 yufkayı koyun ve harcı ekleyin. 3. katı da hazırladıktan sonra rulo şeklinde sarıp dilimleyin. Dilimlerinizi borcama dizip dondurucuda 1 saat bekletin. Daha sonra fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Dilim halinde servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsuun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder