Malzemeler :
- 125 gram tereyağ
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 2 yemek kaşığı damla çikolata
- 2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz
- 2 yemek kaşığı un
- 4 yemek kaşığı tam buğday unu
- 1 yemek kaşığı süt
- 1 paket vanilya
- 1 kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tarçın
Yapılışı :
Bütün malzemeleri yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırıp yuvarlayın, yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 200 derece fırında 20 dakika kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
- Evinizde varsa toz şeker yerine esmer şeker de kullanabilirsiniz.
Afiyet Olsuun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder